Нередовни трансфери,админа да прецени?
#41 FC United 14.05.2013 14:15
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Не ми обяснявай-ясен си ми,сега си се сдушил с Монреал да ти вземе играча,той за това не ми даде 14ката,преставяш ли си той ми говори за морал,човека който открадна отбор.

За пореден път приканвам админа да се намеси и да спре злоупотребите на Тишо,доказателства колкото поискаш.

#42 Removed user 14.05.2013 14:27
Red lasers
1030 Posts

Аз те приканвам спри с алкохола посред бял :D

Че освен петна и конспирации си зел да виждаш ... потъваш момче , потъваш

И да се мъчиш да се хванеш за мен , няма да ти помогне потъваш - излагай се колкото си искаш с писанията си ...

Аз и от Канада извиках човек с него да въртя мошенгии , то не беше ЦСКА - който странно защо след като е мой човек 1во даде играчите на ОРЛЕТО , после беше таралежа , после Черно море , сега е Монреал - щото не бил дал няква 14ка на ЕМО - ти си луд и болен (chuckle)

#43 Removed user 14.05.2013 14:29
Red scorpions
662 Posts

След дълги години омраза, завист и обиди от страна на THE SAINTS по мой адрес, вече всички могат да го видят какво представлява. Няма скандал или интрига, в които той да не присъства. И както всички виждаме съвсем неиграе честно!!! (n)
Тихомире от Варна (THE SAINTS) радвам се че вече всички те разбраха какъв си и те съветвам да спреш с интригите, обидите и завистта си...както и с манията ти за величие, преди да си се оклепал необратимо.
Просто съвет от твоя "идол".
Благодарен съм на колегите от горните постове, че привлекаха вниманието към себе си на този досадник, че ми беше писнало да му търпя интригите и обидите! Радвам се че всички го разбрахте кой е и какаъв е!

Само да вметна, че за играчите на Черно море и аз давах значително по големи суми от Тихомир, но явно са предпочели неговите оферти, които са наполувина!

#44 Removed user 14.05.2013 14:33
Red lasers
1030 Posts

Голям трън съм ви в в очите - щото ви вадя мушенгиите нали ?

Ти и Емо - великия бартер ... дай ми Е. Джалев , аз щи дам после мойте - кво стана ???

Оги зе ЛШ , ЕМО гризна сопата - обран пред всички от НЛО-то :D :D :D

в поредната честна размяна на 40 играча и моли админа да ви земел мойте играчи - (rofl)

Тръгнали мен да вадят лошия - дето ви вадя кирливите ризи ;)

Почини си още малко , че сезона почва - ще разтриваш бабите скоро ....

Вметни си едно въже на вратъ и се хвърли от кейчето на Рибката

Мистър масаж-бой ... ти беше сложил оферта от 750к ,която аз надцаках помниш ли ???
значително по-големи суми , може да вадиш от бакшиш дето бараш бабите да не казвам къде :D

#45 Removed user 14.05.2013 17:26
Blue Sharks
194 Posts

Моля да бъдете малко по-сдържани в коментарите си и да не използвате прекалено цветущи изрази, за да не се налага с колегите да трием коментари! :)

#46 Removed user 14.05.2013 18:08
Dirt devils
1785 Posts

Момчета ще ви оставя да се наспорите,наспамите и т.н,но моля ви (както и преди мен е казал колегата акула ;) )без цветущи изрази и обиди.Видях някъде да се говори за акита(puke) Някой някого беше нарекъл "лешник"(wait) Когато решите,че сте приключили с помията кажете да заключваме темата.Има много коментари за махане,ама пак ще ревнете,че трием много,затова начешете си езиците и като ви писне...ключ :)

#47 Removed user 14.05.2013 19:16
Asse saint etienne
2617 Posts

Тишо разби всички! (beer) (beer) (beer)

#48 Deportivo 14.05.2013 19:59
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

благодаря на всички модове,че не са затрили мненията.посмях се стабилно след тежкия работен ден :) иначе тази тема си е баш крадеца вика дръжте крадеца.

#49 Removed user 14.05.2013 20:01
Red lasers
1030 Posts

Моля темата да бъде заключена , много помия се изля по моя отбор - но така е дръзнеш ли да се изправиш срещу пасмина улични псета .... всички виждате как действат и нападат - като глутница